Van Bommel: "Met Mo'tje gaat het goed, heel goed zelfs"

18 oktober 2019, 14:53

PSV begroet Mohamed Ihattaren weer bij de selectie. Vlak voor de interlandperiode kreeg het talent te maken met het overlijden van zijn vader. "Met Mo'tje gaat het goed. Heel goed zelfs. Ik vind het knap hoe hij met alles omgaat als 17-jarige", aldus Mark van Bommel op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd van zaterdag tegen FC Utrecht.

"Het trainen zorgt voor afleiding, maar als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat. Dat heb ik hem direct verteld. De groep is er voor hem en hij is morgen inzetbaar", citeert het clubkanaal van PSV hun trainer, die ook weer over Jeroen Zoet kan beschikken. "We missen alleen de langdurig geblesseerden Yanick van Osch en Sam Lammers."

Lees ook: PSV langer door met Gerbrands: directeur tekent bij tot 2025

De nagenoeg fitte selectie kan Van Bommel zaterdag goed gebruiken in De Galgenwaard. Vorig seizoen leed PSV tegen Utrecht nog duur puntenverlies (2-2), ook al kwamen de Eindhovenaren nog knap terug van een 2-0 achterstand. "Het zijn heel belangrijke wedstrijden die je allemaal moet winnen, maar het kampioenschap speelt pas in de laatste fase van het seizoen. Als speler dacht ik ook niet bij de eerste wedstrijd: deze gaat erom. En ook niet bij de twaalfde. Ik wilde wel altijd winnen, maar verder kijken dan de eerstvolgende wedstrijd heeft absoluut geen zin."

PSV gewaarschuwd: "Twee weken naar dit duel toegewerkt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen