Pochettino voelt zich gesteund dankzij etentje met spelers Spurs

18 oktober 2019, 15:13

Mauricio Pochettino voelt dat de spelers van Tottenham Hotspur in hem geloven. Volgens de Argentijnse manager is een uitnodiging voor een etentje daar het bewijs van. Tottenham verkeert momenteel in een zware sportieve crisis met slechts drie overwinningen in elf wedstrijden.

"Als je een bericht van een speler ontvangt die jou en de rest van de staf uitnodigt voor een diner, kan dat twee dingen betekenen: om afscheid te nemen of om te laten zien dat ze achter je staan. Ik denk dat laatste", citeert de BBC Pochettino.

De liefde is ook wederzijds, want de geplaagde trainer gelooft ook in zijn spelers. Daarom voelt hij er ook niets voor om in januari versterkingen te halen. "Ik ben nooit enthousiast geweest over het halen van spelers in de winter. Dat is nu niet anders, ook al zitten we in een moeilijke periode. We forceren niets, want wij geloven in deze selectie."

Tottenham staat momenteel negende in de Premier League, met al dertien punten achterstand op koploper Liverpool. Komende zaterdag speelt Spurs tegen Watford. "Nu is het tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Ik, de spelers, iedereen. We hoeven nu niet te praten over vernieuwing van het team. Het draait nu om oplossingen, want we moeten wedstrijden gaan winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen