FC Groningen
0 – 0
Willem II
Feyenoord
0 – 0
FC Utrecht

Koster heeft FC Twente hoog zitten: "Een pittige tegenstander"

Koster heeft FC Twente hoog zitten: "Een pittige tegenstander"

18 oktober 2019 – Adrie Koster verwacht zaterdagavond een pittige wedstrijd voor zijn Willem II op bezoek bij FC Twente. Op de ranglijst ontlopen de clubs elkaar vooralsnog weinig: de Tilburgers staan na negen speelrondes slechts één plek hoger. Met een vrij fitte selectie zal Willem II aantreden in Enschede.De langdurig geblesseerde Fernando Lewis, Dylan Ryan en Damil Dankerlui zullen er niet bij zijn tegen Twente. Dankerlui is echter wel op de weg terug. "Het gaat heel goed met hem. Ik hoop dat hij begin volgende week volledig aanhaakt", aldus Koster via het televisiekanaal van de nummer tien van de Eredivisie.

Volgens de trainer geeft de huidige ranglijst een aardige indicatie van hoe de clubs ervoor staan. "Twente is heel goed gestart. De laatste drie wedstrijden hebben ze het wat minder gedaan, maar het blijft een goed voetballende ploeg. Wat dat betreft is het een pittige tegenstander", vervolgt Koster.

Vorig seizoen troffen Willem II en Twente elkaar in de kwartfinale van de KNVB Beker. De Tilburgers wonnen toen door twee late goals met 2-3. "Ze hebben zich versterkt en zijn nu Eredivisie-waardig. Dat zie je terug in de stand", gaat Koster verder. "Zij spelen thuis en zullen voor hun publiek wat naar voren voetballen. Dan weet je dat je mogelijkheden krijgt in de tegenaanval. Aan de andere kant moeten we onze manier van voetballen vasthouden."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 29 november 2020

  2. zaterdag 28 november 2020