Brands verbaasd door terugval aankopen Maher en Ramselaar

17 oktober 2019, 23:30

Marcel Brands is verbaasd over de tegenvallende ontwikkeling van Adam Maher en Bart Ramselaar. Het duo werd door de technisch directeur ooit voor miljoenen naar Eindhoven gehaald, maar speelt nu weer in dienst van FC Utrecht, dat de Eindhovenaren komend weekend ontvangt in de Eredivisie. "Ik had nooit verwacht, dat ze op deze leeftijd weer bij een club als FC Utrecht zouden spelen. Dat lag helemaal niet in de lijn der verwachting."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over de ontwikkeling van de middenvelders. Volgens Brands behoorde Maher tot de absolute toptalenten van Nederland. "Naar hem werd op dezelfde manier gekeken, als nu naar Calvin Stengs, Myron Boadu en Teun Koopmeiners. Als zo'n jongen dan naar PSV gaat, verwacht je dat de volgende stap Italië, Spanje of Engeland zal zijn", zei Brands, die momenteel werkzaam is bij Everton.

Ook voor Ramselaar had hij een andere toekomst verwacht. "Op een bepaald moment konden we hem verkopen aan Zenit Sint-Petersburg, maar het lag in de lijn der verwachting, dat hij zou doorgroeien en zelf ambieerde hij op dat moment ook niet de stap naar het buitenland", aldus Brands, die zag dat de trainerswissel bij PSV verkeerd uitpakte voor Ramselaar.

Wel gelooft de technisch directeur nog altijd in zijn voormalige aankopen en denkt dat ze een stap terug doen, om er vervolgens twee vooruit te zetten. Brands: "Het zijn spelers die iets extra's hebben en meer in hun mars hebben dan de Eredivisie. Ze weten wat het internationale niveau inhoudt en ik zie ze op termijn wel in het buitenland terecht komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen