Voormalig toptalent Mastour duikt op bij Serie C-club Reggina

17 oktober 2019, 22:21

Voormalig toptalent Hachim Mastour is opgedoken bij Reggina. De middenvelder gaat een contract tekenen bij de Serie C-club om daar zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De 21-jarige middenvelder zat zonder club de laatste maanden en gaat aan de slag bij de club uit zijn geboorteplaats.

Dat vertelt Reggina's sportief directeur Massimo Taibi tegenover FOX Sports. "Hachim is uit op revanche en wil zijn belofte alsnog inlossen. Wij zijn op onze beurt ambitieus en geloven in zijn talent", laat hij weten. De voormalig Serie A-club staat momenteel tweede op het derde niveau van Italië en wil zo snel mogelijk naar de Serie B.

Hoewel op de officiële kanalen de bevestiging van de transfer nog ontbreekt, laat Mastour ook weten voor de kans te gaan in zijn geboortestad. Eerder speelde hij voor AC Milan, waar hij op vijftienjarige leeftijd debuteerde, maar sindsdien kwam er een flinke stagnatie in zijn ontwikkeling. Periodes bij onder meer PEC Zwolle, Málaga en PAS Lamia werden geen succes. Bij die laatste club vertrok hij dit jaar, waarna hij tot op heden nog geen nieuwe werkgever vond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen