Grim parkeert bus niet tegen Ajax: "Hebben we het team niet voor"

17 oktober 2019, 21:58

RKC Waalwijk-trainer Fred Grim is niet van plan om komend weekend de bus te parkeren als Ajax op bezoek komt. De oefenmeester denkt niet dat zijn elftal daar beter van wordt. "Je moet kijken naar wat de kwaliteiten van de spelers zijn en welke speelwijze daar bij hoort", aldus Grim.

Tegenover FOX Sports gaat hij in op het treffen met Ajax, dat op bezoek komt na de zeer tegenvallende seizoensstart van RKC Waalwijk. Vooral in punten, want qua spel zag de oefenmeester een paar goede dingen. "Als je de wedstrijden terugkijkt, moet je jezelf achter de oren krabben. We maken de kansen niet af en krijgen in de tweede helft dan vaak de deksel op de neus", analyseert Grim. "Dat hebben we dit seizoen een aantal keer gehad."

Tegen Ajax wordt de uitdaging opnieuw niet eenvoudig, maar ingraven gaat RKC Waalwijk op voorhand niet doen. "Daar hebben we ook het team niet voor", aldus Grim. "We hebben laten zien goed voetbal te kunnen spelen in de Eredivisie. Alleen de nodige momenten in het scoren en in het voorkomen van doelpunten moeten veel beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen