FC Emmen krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: drietal inzetbaar

17 oktober 2019, 21:25

FC Emmen-trainer Dick Lukkien heeft goed nieuws gekregen uit de overvolle ziekenboeg. Marko Kolar, Jan-Niklas Beste en Henk Bos zijn normaliter weer beschikbaar voor het belangrijke duel met Fortuna Sittard, terwijl Anco Jansen, Desevio Payne en Shani Tarashaj de groepstraining weer hebben hervat. Voor hen komt het duel komend weekend overigens nog wel te vroeg.

Dat vertelt Lukkien tegenover RTV Drenthe. Voor Kolar, Beste en Bos rekent hij wel op een rol tegen Fortuna Sittard. "Het gaat de goede kant op", glimlachte Lukkien. "We hebben een aantal jongens die op het punt staan om terug te komen, daar ben ik blij mee." Aanwinst Miguel Araujo is vermoedelijk nog steeds niet speelgerechtigd.

Lees ook: Lukkien steekt in hand in eigen boezem na vele blessures Emmen

Het goede blessurenieuws komt op een goed moment voor FC Emmen, dat tegen Fortuna Sittard een zeer belangrijk duel staat te wachten. Bij een zege kunnen de Drentenaren omhoog kijken, bij een verlies naar onderen. "Als we onze ambitie waar willen maken moeten we dit soort wedstrijden winnen", is Lukkien ambitieus. "Nee, dat zal niet gemakkelijk worden. Zij hebben vertrouwen getankt door onder andere de zege op Feyenoord. We weten ook nog niet in welke samenstelling ze hier komen, maar met behulp van een luidruchtig stadion moeten wij de drie punten in Emmen houden." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen