Martens- en Van der Gragt-loos Barça zet grote stap in CL

17 oktober 2019, 20:54

FC Barcelona Vrouwen heeft zonder Lieke Martens en Stefanie van der Gragt (beide geblesseerd) een uitstekende uitgangspositie geboekt in de achtste finales van de Champions League. De Catalaanse ploeg stond na een klein half uur al met 4-0 voor tegen FK Minsk en scoorde vlak voor tijd nogmaals tegen de Wit-Russische ploeg: 5-0. 

Daardoor kan FC Barcelona, vorig seizoen nog verliezend Champions League-finalist, zich alvast opmaken voor de volgende ronde. Mariona, Marta Torrejón en Aitana Bonmati (2x) zorgden na ruim 25 minuten uur al voor de comfortabele 4-0 tussenstand. Daarna ging de voet van het gaspedaal en hield Minsk tot in de slotfase de schade beperkt: Jenni Hermoso zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord. 

Bij FC Barcelona zijn Van der Gragt en Martens afwezig. Laatstgenoemde kampt nog altijd met een teenblessure, waarvan ze tijdens het WK in Frankrijk ook al last had. De Oranje-verdedigster ontbrak vanwege de gevolgen van een knie-operatie, die ze recentelijk moest ondergaan en waardoor ze de afgelopen interlands ook miste. Voor Van der Gragt is het zeker niet de eerste keer dat ze met knieklachten kampt: vrijwel het gehele vorige seizoen stond ze om die reden ook buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen