Crystal langer door met Benteke, Bosz bindt Baumgartlinger

Crystal langer door met Benteke, Bosz bindt Baumgartlinger

17 oktober 2019 – Crystal Palace heeft de contracten van Belgisch international Christian Benteke en James Tonkins donderdag verlengd. Het duo heeft bijgetekend tot 2022 en vormt een belangrijke spil in de toekomst van de dit seizoen goed presterende Premier League-club. Ook in andere landen was er contractnieuws."James en Christian zorgen voor een injectie van heel veel Premier League-ervaring", toont voorzitter Steve Parish zich blij met de nieuwe contracten voor het belangrijke duo van de nummer zes van de Premier League. "Deze nieuwe overeenkomsten tonen aan dat we hun prestaties van de voorbije seizoenen erkennen en in hen geloven voor de nabije toekomst van de club."

Dortmund bindt Guerreiro, Bosz langer door met Baumgartlinger
In Duitsland heeft Borussia Dortmund het contract van de Portugese international Raphaël Guerreiro opengebroken en verlengd. De linksback ligt daarom vast tot en met 2023, terwijl bij Bayer Leverkusen middenvelder Julian Baumgartlinger voor zijn goede seizoen is beloond. Hij zette donderdag zijn handtekening onder een verbintenis tot en met 2021.

Lamkel Zé verlengt bij Antwerp
Na het duel met AZ leek Lamkel Zé zich onmogelijk te hebben gemaakt bij de Belgische club en werd de aanvaller zelfs uit de selectie gezet. De spits kreeg een nieuwe kans bij de club en zag zijn goede spel beloond worden met een nieuw contract, al maakt de club niet bekend tot wanneer die verbintenis verloopt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 februari 2020

  2. zaterdag 15 februari 2020