Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Geschorste Boadu krijgt vrij, Druijf is zijn vervanger

Geschorste Boadu krijgt vrij, Druijf is zijn vervanger

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 oktober 2019 – AZ-trainer Arne Slot kan komend weekend niet beschikken over Myron Boadu. De aanvaller pakte voor de interlandperiode een rode kaart tegen Willem II en heeft hem om die reden een paar vrije dagen gegeven. "We hopen dat hij geniet van zijn vrije dagen en zondag weer fris en fruitig is als hij weer gaat meetrainen", aldus Slot, die Ferdy Druijf een basisplaats geeft in de spits als Boadu's vervanger.

Dat laat hij weten op het clubkanaal van AZ. "Ferdy gaat starten op Myron's plaats", aldus Slot, die het uiteraard jammer vindt zijn veelscorende aanvaller te moeten missen tegen sc Heerenveen. "Want Myron zit er goed in. Aan de andere kant heeft hij een drukke periode achter de rug en is dit een mogelijkheid om hem een paar dagen rust te geven." Midweeks wacht voor de Alkmaarders namelijk alweer het belangrijke treffen met Astana FC in de groepsfase van de Europa League.

Eerst ontvangt AZ echter sc Heerenveen in de Eredivisie en dat wordt geen makkelijk karwei, verwacht de oefenmeester. "Hun trainer, Johnny Jansen, zei in het begin dat hij heel tevreden was met de manier waarop ze speelden en dat hij verwachtte dat er punten uit zouden komen. In het begin vergaten ze te winnen, maar het is een goede ploeg, die bovendien weinig tegendoelpunten krijgt", aldus Slot.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd