Basisplek Rekik lonkt, Gouweleeuw op de weg terug

17 oktober 2019, 13:24

Karim Rekik kan zaterdagmiddag zijn rentree maken in de basis van Hertha BSC. De 24-jarige verdediger zat de afgelopen weken voornamelijk op de bank, maar door een blessure van centrumverdediger Niklas Stark mag de Nederlander weer hopen op een basisplek. Ook Jeffrey Gouweleeuw is op de weg terug bij Augsburg. 

Rekik begon de eerste drie wedstrijden in de basis bij Hertha, maar raakte daarna uit de gratie. Door de blessure van Stark komt er zaterdag een plekje vrij in de verdediging en Rekik lijkt de perfecte gegadigde om dit op te vullen. De voormalig speler van PSV kijkt uit naar de wedstrijd en staat te springen om weer minuten te maken. "Ik ben klaar voor de wedstrijd van zaterdagavond. Ik wil de ploeg graag helpen", sprak hij tegenover het Duitse Bild.

Javairo Dilrosun lijkt ondanks zijn vervroegde terugkeer van Jong Oranje naar Hertha ook gewoon fit genoeg om te spelen. De vleugelaanvaller, die de laatste weken in een uitstekende vorm steekt, had last van zijn rug en keerde eerder dan gepland terug naar Duitsland. Ernstig lijkt de kwetsuur niet, want woensdag trainde hij gewoon weer mee met de groep. 

Gouweleeuw maakt rentree

Ook Jeffrey Gouweleeuw is op de weg terug. De verdediger die voor FC Augsburg uitkomt, maakte tijdens de interlandperiode zestig minuten in een oefenduel met Austria Lustenau. De voormalig verdediger van sc Heerenveen kwam dit seizoen nog niet in actie vanwege een liesblessure. Trainer Martin Schmidt wil het rustig aan doen met de Nederlander en weet nog niet of hij aankomende zaterdag een beroep op hem zal doen in de wedstrijd tegen Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen