Solskjaer maakt zich geen zorgen over eigen positie bij United

17 oktober 2019, 12:53   Bijgewerkt: 17 oktober 2019, 13:02

Ole Gunnar Solskjaer maakt zich geen zorgen om zijn positie als trainer van Manchester United. De trainer kent een dramatische start met zijn ploeg en won van de laatste zeven competitiewedstrijden slechts één keer, waardoor het op een teleurstellende twaalfde plek staat.

"We plannen op de lange termijn, ik heb geen slapeloze nachten", zei de Noorse oefenmeester in een interview met Sky Sports. Het loopt dit seizoen voor geen meter en van buitenaf komen er steeds meer vraagtekens achter de naam van Solskjaer te staan. Hij lijkt zich ondanks de slechte resultaten echter geen zorgen te maken over zijn positie. "Alle gesprekken die ik heb gehad met eigenaar Ed Woodward gaan over een contract van drie jaar. Ik heb deze baan gekregen en als je dan een keer twee wedstrijden verliest, ga je niet meteen zitten wachten op een telefoontje om garanties te krijgen."

Lees ook: 'United mist geblesseerd duo Pogba en De Gea tegen Liverpool'

Zondag speelt de formatie van Solskjaer alweer een cruciale wedstrijd, dan ontvangen zij de ongeslagen koploper en eeuwige rivaal Liverpool. Hij weet dat het een lastige wedstrijd gaat worden, maar ziet kansen voor zijn ploeg. "Tuurlijk hebben zij goede spelers, maar wij zijn Manchester United. Wij hebben ook goede spelers. Ik ben een optimist. De wedstrijd tegen Liverpool is voor ons een geweldige kans de boel om te draaien. Liverpool is ook geen team dat de bus parkeert, dus ik zie het wel een open wedstrijd worden. Dat ligt ons beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen