Bosz: "Door de interlandperiode is de voorbereiding nu niet ideaal"

17 oktober 2019, 12:19   Bijgewerkt: 17 oktober 2019, 12:55

Peter Bosz is blij dat de periode van interlandvoetbal er weer op zit, maar vindt de voorbereiding op de competitiewedstrijd van vrijdag daardoor niet bepaald ideaal. De Nederlandse trainer verwelkomde gisteren de laatste internationals, terwijl twee dagen later de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt alweer op het programma staat.

"De voorbereiding is niet ideaal. Ik vind na een pauze door interlandvoetbal een wedstrijd op vrijdag altijd een beetje ongelukkig", sprak Bosz op de persconferentie van Bayer Leverkusen. "Gisteren zijn de laatste spelers teruggekeerd, vandaag is dan pas de eerste keer dat we kunnen trainen. Voor mij als coach is het moeilijk, omdat ze bijna twee weken weg zijn geweest. Ik heb het liefst mijn spelers bij me."

Leverkusen speelt vrijdagavond uit bij Eintracht Frankfurt en heeft slechts drie punten meer dan deze ploeg. Het is sowieso erg spannend in de Bundesliga. Leverkusen staat weliswaar op de zevende plek, maar heeft slechts twee punten minder dan koploper Borussia Mönchengladbach. "Het zit erg dichtbij elkaar, in dit stadium is elk punt belangrijk. We willen elke wedstrijd winnen, zo ook bij Eintracht. We moeten ervoor zorgen dat we aan het einde van het seizoen staan, waar we willen staan", besluit de 55-jarige trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen