Spoorboekje: Bosz kan kop grijpen, Dolberg tegen PSG en KKD

Spoorboekje: Bosz kan kop grijpen, Dolberg tegen PSG en KKD

18 oktober 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 18 oktober.
Wedstrijden

MVV - Excelsior (20.00 uur)
Luigi Bruins heeft zijn schorsing van drie wedstrijden achter de rug, maar of hij vanavond tegen MVV gaat spelen? De 32-jarige middenvelder van Excelsior werd woensdag door Ricardo Moniz van de training gestuurd. "Wie denk je wel dat je bent, ga lekker weg", zou Moniz onder toeziend oog van de pers hebben geschreeuwd. Hij is overigens wel 'gewoon' opgenomen in de wedstrijdselectie van de Kralingers. 

Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen (20.30 uur)
Eintracht Frankfurt heeft nog een appeltje te schillen met Bayer Leverkusen. Hun laatste ontmoeting eindigde aan het einde van vorig seizoen in 6-1 voor Leverkusen. Die eindstand was al na 36 minuten (!) bereikt. Beide ploegen streden toen om een Champions League-ticket. De zeperd in Leverkusen kwam Frankfurt niet meer te boven en plaatsen Peter Bosz, die bij een zege de koppositie pakt, consorten zich uiteindelijk voor het miljardenbal.

OGC Nice - Paris Saint-Germain (20.45 uur)
De overstap naar OGC Nice lijkt Kasper Dolberg goed te doen. De oud-Ajacied werd bij zijn club gekozen tot beste speler van de maand september. Die uitverkiezing dankte de spits aan zijn eerste twee doelpunten in Franse dienst. De terugkerende vorm onderstreepte Dolberg in de oefeninterland van Denemarken tegen Luxemburg (4-0), waarin hij twee keer scoorde. Vanavond tegen Paris Saint-Germain mag de Deen het opnieuw laten zien.

Voetbal op tv 

18:30 uur: FC Erzgebirge Aue - 1. FC Nürnberg, FOX Sports 4, live verslag 
20:00 uur: Schakelprogramma Eerste Divisie, FOX Sports 1 
20:00 uur: FC Eindhoven - NAC Breda, FOX Sports 3, live verslag 
20:00 uur: SC Cambuur  TOP Oss, FOX Sports 2, live verslag
20:30 uur: Eintracht Frankfurt -  Bayer 04 Leverkusen, FOX Sports 4, live verslag
20:30 uur: Royal Excel Moeskroen - Club Brugge, Ziggo Sport, live verslag 

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 13 november 2019

  2. dinsdag 12 november 2019

  3. maandag 11 november 2019