Naar PSG verbannen Icardi plots weer lovend over Internazionale

Naar PSG verbannen Icardi plots weer lovend over Internazionale

16 oktober 2019 – Mauro Icardi lijkt een terugkeer naar Internazionale niet uit te sluiten. De Argentijnse spits is door de Serie A-club verhuurd aan Paris Saint-Germain nadat club en speler maandenlang met elkaar overhoop lagen, maar in gesprek met La Gazzetta dello Sport lijkt de lucht inmiddels een beetje geklaard.En dat na een aantal roerige maanden in Milaan. Icardi, jarenlang de eerste keus in de punt van de aanval, moest zijn aanvoerdersband inleveren en vervolgens stapelden de incidenten zich op bij de Italianen. Uiteindelijk leek een vertrek de enige optie, maar kwam het niet tot een transfer, waardoor Icardi op Deadline Day verhuurd werd aan PSG.

"Ik wens Inter absoluut het beste in iedere competitie", klinkt Icardi plots een stuk positiever in de Italiaanse sportkrant. "Met Antonio Conte kan het een mooi jaar worden met het oog op de titelstrijd." Inter staat tweede in de Serie A, achter Juventus.

Lukaku
Romelu Lukaku is de opvolger van Icardi. Hij staat na zeven duels op drie doelpunten in de competitie. De laatste drie duels scoorde de Belg niet. Icardi denkt dat Lukaku nog veel belangrijker gaat worden voor de Milanezen. "Hij is goed begonnen en scoorde direct. Daarna had hij fysiek wat problemen en daarna kwam de gebruikelijke kritiek. Maar het is niet makkelijk om in Italië te spelen. Hij gaat zich goed aanpassen en zal nog vaak scoren."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020