'ADO-fan' Van Duinen vindt zijn PEC sterker: "Hebben beter elftal"

16 oktober 2019, 14:24   Bijgewerkt: 16 oktober 2019, 14:31

PEC Zwolle-aanvaller Mike van Duinen is openlijk fan van ADO Den Haag, de ploeg tegen wie John Stegeman het met zijn elftal komend weekend opneemt. Door een hardnekkige blessure is de spits daar nog altijd niet bij, toch is het een bijzondere ontmoeting voor Van Duinen. "Desondanks dat hoop ik natuurlijk wel dat PEC Zwolle de drie punten pakt zondag", verduidelijkt hij.

Op de clubsite vertelt hij over de belangen voor Van Duinen, die elk jaar nog wel een paar keer bij ADO Den Haag te vinden is. "Ik ga nog steeds een paar keer per seizoen met vrienden bij ADO kijken. Het is altijd leuk om de mensen daar weer te zien", stelt hij. "Als ik vrij ben, dan rij ik vaak die kant op om naar mijn familie en vrienden te gaan. Dat vind ik heerlijk."

Net als PEC Zwolle beleeft ADO Den Haag nog geen geweldig seizoen. "Wel denk ik dat wij met PEC Zwolle een beter elftal hebben, er staat hier gewoon een goede groep. ADO Den Haag is fysiek een sterke tegenstander, daar zullen we wel voor moeten waken", waarschuwt hij zijn ploeggenoten.

Lees ook: PEC begroet Van Duinen en Van Polen eindelijk weer op training

Zelf kan hij tegen ADO Den Haag door een gebroken middenvoetsbeentje nog altijd niet meedoen. "Het gaat met de dag beter. Het is nog even afwachten wanneer ik weer kan spelen. Sinds deze week sta ik weer op het trainingsveld. Nadat je een lange tijd binnen hebt getraind, is dat wel weer prettig. Het gaat alleen nog niet zo hard dat ik weer het veld in kan om wedstrijden te spelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen