Lazio-president Lotito: "Ik had De Vrij nooit moeten laten spelen"

16 oktober 2019, 13:37   Bijgewerkt: 16 oktober 2019, 15:53

Claudio Lotito, president van Lazio, is nog steeds niet over het vertrek van Stefan de Vrij naar concurrent Internazionale heen. De Vrij eiste op de laatste speeldag van het seizoen 17/18 een negatieve hoofdrol voor zich op in het duel tussen Lazio en Internazionale. "Ik had nooit toestemming moeten geven om hem te laten spelen", zei de president.

Voorafgaand aan de wedstrijd was al bekend geworden dat De Vrij (op archiefbeeld) zijn aflopende contract niet zou gaan verlengen en dat hij de overstap zou gaan maken naar Internazionale. Op de slotdag van dat seizoen zou de winnaar van dat duel het volgende seizoen in de Champions League uitkomen en uitgerekend Inter was de opponent.

Er was twijfel om De Vrij om te stellen, maar uiteindelijk speelde hij en mede door persoonlijke fouten van de Oranje-international won Inter met 2-3 en plaatsten zij zich voor het miljoenbal. "Ik heb de schade betaald en ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor die fout. Ik had nooit toestemming moeten geven om De Vrij te laten spelen", zei Lotito in gesprek met de Corriere dello Sport. "Ik zit nu op een leeftijd dat ik begin te reflecteren. Ik keurde een keuze goed door niet in te grijpen. We hebben de wedstrijd verloren vanwege zijn fout."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen