Spoorboekje: Barça zonder Oranjevrouwen, Sporting Portugal

17 oktober 2019, 07:00   Bijgewerkt: 16 oktober 2019, 23:11

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 17 oktober.

Wedstrijden

Barcelona (v) - Minsk (v) (19.00 uur)

Zonder Stefanie van der Gragt en Lieke Martens kent FC Barcelona een uitstekend seizoen. Het staat bovenaan in de Spaanse competitie en ook in de Champions League gaat het vooralsnog voorspoedig. Ook tegen Minsk zou het gemis van het geblesseerde Nederlandse duo normaliter amper voelbaar moeten zijn. Van der Gragt ligt er nog even uit, voor Martens is het te hopen dat ze snel terugkeert. 

Alverca - Sporting Portugal (20.45 uur)

PSV's Europa League-opponent Sporting Portugal kent de ideale voorbereiding op het treffen met Rosenborg BK. Na de toch al rustige interlandweek, speelt het vanavond tegen Alverca, uitkomend op het derde niveau in Portugal. Daarna is het wederom een week vrij voor de Europese verplichtingen: voor coach Jorge Silas de ideale manier om even rustig aan zijn team te bouwen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen