Seuntjens hoopt duel met oude werkgever NAC Breda te halen

16 oktober 2019, 10:10

Ralf Seuntjens heeft goede hoop dat hij namens De Graafschap maandag in actie kan komen tegen zijn oude club NAC Breda. De aanvaller kampt momenteel met een kuitblessure, maar doet alles om het voor hem beladen duel te halen. "Die wedstrijd heb ik groot omcirkeld", laat de aanvaller weten.

Tegenover Omroep Gelderland gaat hij in op zijn blessure. "Zo ernstig is het allemaal niet. Maar het wordt zeker niet vrijdag én ook maandag starten", aldus Seuntjens, die vrijdagavond met De Graafschap nummer zes Jong FC Utrecht treft en drie dagen later in Breda aan de bak kan. Bij dat duel hoopt hij in te vallen en dan in het Rat Verlegh Stadion te starten.

Trainer Mike Snoei is bereid om een klein risico te nemen met de voorhoedespeler voor de topper in de Eerste Divisie. "Ralf gaat met sprongen vooruit, maar hij kan zelf het beste aangeven hoe hij er voor staat. Als je over de dertig bent, ken je je lichaam heel goed. Een klein verantwoord risico durf ik wel met hem te nemen, maar we doen dat in nauw overleg met de fysio", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen