Sinisterra trots op Colombia-debuut, complimenten van Muriel

16 oktober 2019, 08:59

Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra maakte dinsdagavond zijn debuut namens de nationale ploeg van Colombia. Hoewel dat gepaard ging met een forse 3-0 nederlaag tegen Algerije, was de buitenspeler trots op zijn eerste minuten en maakte de Feyenoorder wel een goede indruk. "Carlos Queiroz (de bondscoach, red.) zei dat hij naar mij zal blijven kijken", aldus de buitenspeler.

Sinisterra kwam in de pauze in de ploeg voor Yairo Moreno, toen het door treffers van Riyad Mahrez en Baghdad Bounedjah al 2-0 stond voor de Algerijnen. Toch was hij na het duel vooral trots: "Elke speler wil hier zijn. Het is een voorrecht om met de nationale ploeg van mijn land te kunnen spelen", zei hij met een glimlach tegenover de Colombiaanse media. "Dit stimuleert mij om door te gaan en mezelf te verbeteren."

Ploeggenoot Luis Muriel was onder de indruk van de eerste minuten van de Feyenoord-aanvaller. "Soms zie je de fouten niet als je een wedstrijd wint, dit soort wedstrijden tonen het wel aan", zei de spits van Atalanta Bergamo. "Als je Sinisterra dribbels ziet maken en zijn optreden bekijkt, dan mogen we blij zijn met zulke veelbelovende spelers."

Bondscoach Carlos Queiroz raakte niet in paniek ondanks de forse oefennederlaag. "We zijn een team in opbouw, van dit soort wedstrijden leren we. De spelers hebben een geweldig karakter getoond. Het was een oneerlijk resultaat, gezien de wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen