Uitblinker Stengs blijft rustig: "Met beide benen op de grond"

16 oktober 2019, 08:56   Bijgewerkt: 16 oktober 2019, 09:06

Calvin Stengs maakte dinsdagavond opnieuw indruk bij Jong Oranje, maar blijft naar eigen zeggen 'met beide benen op de grond' staan. De jonge aanvaller van AZ scoorde vorige week al tegen Jong Portugal en ook tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen maakte Stengs een schitterende goal.

"Het was lastig voor ons in de eerste helft, het was breien en van kant naar kant spelen", zei de vleugelaanvaller in gesprek met FOX Sports. Stengs maakte net na rust een geweldig doelpunt en zorgde daarmee eigenlijk voor de beslissing in de wedstrijd. "Ik raakte hem lekker en toen zag ik hem via de onderkant van de lat erin gaan. Ik krijg het vertrouwen van de trainer en ik speel lekker."

Stengs was bij AZ ook al goed voor twee goals en vier assists en is de laatste weken aardig op dreef. Bij Jong Oranje is hij nadrukkelijk bezig om zich in de picture te spelen voor het grote Oranje, maar zelf wil hij daar niiet zoveel van weten. "Ik blijf met beide benen op de grond staan. Ik speel nu voor Jong Oranje en ik doe gewoon me best hier. Natuurlijk hoor en krijg je dingen mee, maar ik blijf er rustig onder", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen