Streppel nuchter na ontslag: "Weet dat het kan gebeuren"

16 oktober 2019, 08:54

Jurgen Streppel blijft nuchter onder zijn ontslag bij Al-Jazira. De oefenmeester werd al na enkele duels ontslagen en moest na de remise tegen Al-Wahda al na drie competitiewedstrijden vertrekken. "Je weet dat het kan gebeuren als je naar dit soort landen gaat."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. De tegenvallende sportieve resultaten zijn vermoedelijk de reden van het ontslag, al hoorde Streppel er zelf nog niets over. "Wat de precieze redenen zijn moet je maar aan de club vragen. Ze zijn emotioneel en willen elke wedstrijd winnen. Vrijdagavond kreeg ik te horen dat er een einde kwam aan de samenwerking", aldus Streppel, wiens zoon Luca ook bij de club werkt, bij het O13-team. Zijn positie staat niet ter discussie, zo liet de clubleiding weten.

Lees ook: Onduidelijkheid over afwikkelen van contract Streppel bij in VAE

Streppel's ontslag gebeurde na drie duels, waarvan er één werd gewonnen, één werd gelijkgespeeld en één werd verloren. Onduidelijk blijft vooralsnog of Streppel is ontslagen of op non-actief gesteld. In dat laatste geval dient hij beschikbaar te blijven voor de club, in ruil voor zijn normale salaris. "De CEO van Al-Jazira gaat heel respectvol met mij om. Die komt ook maar de boodschap brengen. Hij zei: 'we zien verder af van uw diensten'. Hij zegde toe dat Al-Jazira alles netjes gaat betalen", aldus Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen