Nordin Amrabat scoort twee keer voor verliezend Marokko

15 oktober 2019, 23:28

Marokko heeft in eigen huis een oefeninterland tegen Gabon met 2-3 verloren. De Marokkanen kwamen tot twee keer toe terug van een achterstand, maar een eigen doelpunt vlak voor tijd kwamen ze niet meer te boven. Grote man bij de thuisploeg was oud-PSV'er Nordin Amrabat die twee keer doel wist te treffen.

Marokko speelde tegen Gabon zonder Ajacieden Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui, maar met Groningen-middenvelder Ahmed El Messaoudi. Hij stond samen met Amrabat in de basis. Diens broer Sofyan Amrabat viel direct na rust in en vlak voor tijd kreeg ook Oussama Idrissi van AZ nog een paar minuten speeltijd. Zij zagen hoe Aaron Boupendza Gabon na iets meer dan twintig minuten op een 0-1 voorsprong zette. Amrabat trok die stand tien minuten daarna weer gelijk en zorgde er zodoende voor dat beide ploegen met 1-1 gingen rusten.

Eigen doelpunt

Drie minuten na rust was het Denis Bouanga, die naast sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang in de spits speelde, die Gabon opnieuw op voorsprong zette: 1-2. Marokko vocht zich echter voor de tweede keer terug doordat Amrabat twintig minuten voor tijd een strafschot benutte. Een puntendeling in deze vriendschappelijke interland leek dan ook de uitkomst te gaan worden, maar een eigen doelpunt van de in de rust ingevallen Issam Chebake bezorgde Gabon toch nog de overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen