Tuchel: "Neymar moet consequenties onder ogen zien"

15 oktober 2019, 14:16

Dat Neymar in de zomer dolgraag wilde vertrekken bij Paris Saint-Germain om bij FC Barcelona aan de slag te gaan, is uiteraard niemand bij de Franse club ontgaan. Fans van de club lieten hun onvrede blijken toen Neymar na de zomer voor het eerst zijn opwachting maakte. Niet vreemd, vindt trainer Thomas Tuchel.

"De fans hebben laten horen wat ze ervan vonden en dat is hun goed recht", blikt Tuchel terug bij The Guardian. "Ik kan ze wel begrijpen. Zij zijn trots op hun club en ik snap dat het niet fijn is om wekenlang te horen dat iemand wil vertrekken. Ik heb tegen Neymar gezegd dat hij de waarheid en de consequenties onder ogen moet zien, want zo werkt het in het leven."

De Duitse trainer vindt het echter nog altijd fijn om samen te werken met de vedette. "Voor andere mensen is het soms moeilijk voor te stellen, maar Neymar is een goede jongen. Hij heeft een goed hart." Tuchel kan de komende tijd niet beschikken over de Braziliaan, aangezien hij tijdens de interlandperiode een hamstringblessure heeft opgelopen. Neymar, dit seizoen goed voor vier goals in de competitie, staat daardoor vier weken buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen