Ajax onder leiding van Lindhout, Makkelie fluit PSV

15 oktober 2019, 12:12   Bijgewerkt: 15 oktober 2019, 12:39

Koploper Ajax krijgt komend weekend in de Eredivisie tegen RKC Waalwijk te maken met arbiter Allard Lindhout. De scheidsrechter heeft zaterdag de leiding in het Mandemakers Stadion, terwijl Rob Dieperink de VAR van dienst is. Na de interlandperiode heeft PSV Danny Makkelie – die ook in Europa actief was in de EK-kwalificatiereeks – als leidsman tegen FC Utrecht.

Voor alle arbiters geldt dat ze ondersteuning krijgen van de VAR, wiens beslissingen vanaf deze speelronde worden toegelicht op de schermen in de stadions. Alleen FC Emmen, Fortuna Sittard (speelt uit) en RKC Waalwijk beschikken in de Eredivisie nog niet over geschikte videoschermen. Opvallend is dat Dennis Higler, die dit tijdens de interlandperiode pijnlijk in de fout ging bij Hongarije - Azerbeidzjan, geen aanstelling heeft gekregen.

Lees ookKNVB gaat schermen in de stadions gebruiken voor VAR-uitleg

AZ ontvangt sc Heerenveen onder de leiding van Björn Kuipers, terwijl Feyenoord in De Kuip tegen Heracels Almelo gefloten wordt door Jeroen Manschot. Bas Nijhuis heeft onderin de wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard onder zijn hoede.

In de Eerste Divisie zijn de aanstellingen ook bekend gemaakt: FC Eindhoven - NAC Breda wordt gefloten door Sander van der Eijk, terwijl sc Cambuur - TOP Oss onder de verantwoordelijkheid valt van Christiaan Bax. Maandagavond gaat De Graafschap in de topper in de Eerste Divisie op bezoek bij NAC Breda, dan is Arnold Kooij scheidsrechter. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen