Van Bronckhorst rekent op snel beterschap Feyenoord

15 oktober 2019, 10:39   Bijgewerkt: 15 oktober 2019, 10:44

Giovanni van Bronckhorst zwaaide in de zomer af als hoofdtrainer van Feyenoord en gaf het stokje over aan Jaap Stam. Die is er, zeker in de competitie, nog niet in geslaagd om goed te presteren met de Rotterdammers. Van Bronckhorst verwacht echter dat het snel beter gaat.

Dat Van Bronckhorst is vertrokken bij de club, betekent niet dat hij zijn oude club niet meer volgt. "Het gaat iets minder, zeker in de competitie", stelt hij vast tegenover Voetbal International. "Tegen FC Porto in de Europa League was het weer als vanouds met de sfeer die De Kuip heeft. Ik hoop en verwacht dat het de komende weken beter gaat worden bij Feyenoord. Jaap Stam heeft ervaring als speler en als trainer dus hij weet hoe het in het voetbal gaat. Hij is nuchter en blijft zijn eigen ding doen. Dat is denk ik het allerbelangrijkste. Je moet je eigen weg volgen", adviseert de oud-linksback.

Van Bronckhorst stortte zich onlangs zelf in een nieuwe uitdaging. Hij tekende een contract bij de City Football Group, waar hij een zogenaamde meesterstage volgt. "Het gaat goed met mij. Ik ben een aantal keer in Manchester geweest en ik reis veel, dus ik zie veel nieuwe dingen. Ik ontwikkel me verder en dat is voor mij op dit moment hartstikke mooi. Uiteindelijk wil ik weer hoofdcoach zijn, maar dit is op dit moment voor mij het mooiste. Het is een mooie tussenoplossing", zegt Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen