Bakker blijft positief ondanks zijn derde kruisbandblessure

15 oktober 2019, 09:42

Nick Bakker heeft voor de derde keer in zijn loopbaan een kruisband afgescheurd. In het duel met ADO Den Haag viel de verdediger van FC Emmen uit en wist hij direct dat het mis was, hoewel het de eerste twee keer zijn linkerknie betrof en nu zijn rechterknie. "Ik dacht nog diezelfde avond: ik ga dit rechtzetten."

Dat vertelt hij tegenover Dagblad van het Noorden. "Ik weet dat het me helpt als ik positief denk. Dat hebben die vorige keren me wel geleerd", legt hij zijn optimistische gedachtegang uit. Ook wordt hij volop gesteund door trainer Dick Lukkien. "Hij zegt: 'we wachten op je, de club staat achter je en we gaan je helpen om terug te komen'. Dat geeft heel veel vertrouwen."

Bakker wordt op 28 oktober geopereerd en gaat daarna volop revalideren, maar doet dat vermoedelijk niet zoals de vorige keer in de nabijheid van de A-selectie. "Ik denk dat het nu verstandig is om me af te zonderen. Of dat nu bij de fysio in Groningen is of ergens anders. Het is beter om even afstand te nemen", aldus Bakker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen