Spoorboekje: Twente Vrouwen in CL op bezoek bij VfL Wolfsburg

Spoorboekje: Twente Vrouwen in CL op bezoek bij VfL Wolfsburg

16 oktober 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 16 oktober.
Wedstrijden

VfL Wolfsburg - FC Twente (18.00 uur)
Voor de derde keer in de historie is FC Twente doorgedrongen tot de achtste finales van de Champions League Vrouwen. Normaliter is met VfL Wolfsburg, de club van international Dominique Bloodworth, een flinke maat te groot, maar Europees zijn de Tukkers bezig aan een goed seizoen. Het zou mooi zijn als de return nog enigszins spannend is in de Grolsch Veste.

Manchester City - Atletico Madrid (20.00 uur)
Atlético Madrid, met Sari van Veenendaal in het doel, is normaliter de beste club van Spanje, ondanks dat het nog niet bovenaan staat. Toch werd er eerder dit seizoen – zonder de Nederlandse doelvrouw – wel met 6-1 verloren van FC Barcelona, dat biedt kansen voor underdog Manchester City. Zeker omdat de Engelsen in uitstekende vorm verkeren en cijfers halen zoals de mannen al jaren doen.

Voetbal op tv

18.00 uur: VfL Wolfsburg (v) - FC Twente (v), RTV Oost, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 18 november 2019

  2. zondag 17 november 2019