Bulgarije - Engeland ontsierd door racistische spreekkoren

14 oktober 2019, 21:44

Het duel tussen Bulgarije en Engeland is na een helft spelen al twee keer stilgelegd. Reden daarvoor zijn racistische spreekkoren van de Bulgaarse 'supporters' aan het adres van de Engelse verdediger Tyrone Mings. De stand na een helft voetballen is 0-4 in het voordeel van The Three Lions.

Eerder deze maand sprak het Engelse kamp zich al hardop uit over maatregelen bij racistisch wangedrag in stadions. De koploper van Groep A liet weten niet bang te zijn om van het veld te stappen als er racistische leuzen te horen zijn in het stadion. "Als één van ons zich daardoor ongelukkig voelt, stappen we allemaal van het veld af", liet Harry Kane afgelopen woensdag op de persconferentie weten.

Mogelijk wordt op bezoek bij de Bulgaren de daad bij het woord gevoegd. Tot tweemaal toe lieten fans uit Bulgarije, dat eerder al bestraft werd wegens racisme, zich van de allerslechtste kant zien. Bij een 0-3 stand lag het spel lange tijd stil, waarna Engeland op de best mogelijke manier wraak nam: Raheem Sterling prikte luttele secondes voor het rustsignaal de 0-4 binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen