Anita traint bij Jong Ajax: "Leuk om jonge jongens te helpen"

Anita traint bij Jong Ajax: "Leuk om jonge jongens te helpen"

14 oktober 2019 – Vurnon Anita traint sinds kort mee bij Jong Ajax, waar hij zijn conditie op peil houdt. De middenvelder heeft het goed naar zijn zin in Amsterdam, maar hoopt binnenkort een nieuwe club te vinden.Anita vertrok in 2012 bij Ajax en kwam daarna uit voor Newcastle United, Leeds United en Willem II (huur). Sinds deze zomer zit hij zonder club. "Ik heb hier de hele jeugdopleiding doorlopen en in het eerste elftal gespeeld. Om nu op dertigjarige leeftijd terug te komen, is mooi", zegt de middenvelder tegen Ajax TV.

Toen Anita in het eerste elftal van Ajax speelden, hielden ook regelmatig oud-spelers hun conditie op peil bij het beloftenteam. "Bij Jong Ajax hebben Ronald de Boer en Nordin Wooter meegetraind, dus het is wel gebruikelijk dat oud-spelers meetrainen. Nu ben ik het. Het is alleen maar leuk om de jonge jongens te helpen in de trainingen."

Waar Anita zijn loopbaan vervolgt, is nog onduidelijk. "Ik laat het op mijn pad komen. In Nederland of buitenland: ik laat het in het midden. Het belangrijkste is dat ik volledig fit en lekker aan het voetballen ben", besluit hij.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019