Villarreal geeft Rossi kans Cazorla-route te bewandelen

Villarreal geeft Rossi kans Cazorla-route te bewandelen

14 oktober 2019 – Giuseppe Rossi keert na bijna zeven jaar terug bij Villarreal. De 32-jarige Italiaanse aanvaller gaat vanaf dinsdag meetrainen met de Spaanse club. Rossi werd de voorbije jaren geplaagd door aanhoudend blessureleed en zit inmiddels al meer dan een jaar zonder club.In het tweede deel van het seizoen 2017/2018 kwam Rossi uit voor Genoa, zijn laatste club. De spits scoorde in dienst van de Italiaanse slechts één keer in tien wedstrijden. Aan het einde van dat seizoen werd het voormalig toptalent betrapt op dopinggebruik, wat hem slechts op een waarschuwing komt te staan.

Rossi vond na zijn vertrek bij Genoa geen nieuwe club, maar krijgt bij Villarreal een nieuwe kans. Daar geniet de aanvaller nog altijd een heldenstatus. Rossi is namelijk de topscorer aller tijden van El Submarino Amarillo. Tussen 2007 en 2013 maakte de spits 82 doelpunten voor Villarreal in alle competities.

De kans die Rossi bij Villarreal krijgt, doet denken aan de kans die Santi Cazorla een jaar geleden kreeg. De middenvelder leek door knie- en enkelproblemen zijn loopbaan te moeten beëindigen, maar bij Villarreal is de middenvelder helemaal opgeleefd. Onlangs werd Cazorla zelfs weer opgeroepen voor het Spaanse nationale elftal.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019