Vorm door zware blessure Lloris terug bij Tottenham Hotspur

Vorm door zware blessure Lloris terug bij Tottenham Hotspur

14 oktober 2019 – Michel Vorm keert drie en een halve maand na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur terug bij de Londense club. De verliezend Champions League-finalist bevestigt maandag via de officiële kanalen dat de 35-jarige doelman zijn handtekening heeft gezet onder een contract dat hem de rest van dit seizoen bij de Spurs houdt.Vorm vertrok afgelopen zomer na vijf jaar bij Tottenham Hotspur. De Londense club heeft hem weer binnengehaald doordat eerste doelman Hugo Lloris de komende tijd niet inzetbaar is. De Franse goalie liep onlangs een ernstige elleboogblessure en zal pas volgend kalenderjaar weer in actie komen.

Waarschijnlijk zal Vorm voornamelijk de bank warm houden bij Tottenham Hotspur. Door de blessure van Lloris is Paulo Gazzaniga op dit moment de eerste doelman bij de Engelse club, die met elf punten uit acht wedstrijden slechts negende staat in de Premier League.

In de vijf seizoenen die Vorm bij Tottenham Hotspur speelde, was hij nooit eerste keeper. De vijftienvoudig Oranje-international speelde in alle competities 47 keer voor de Engelse club.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019