Stam ziet gedrevenheid in spelersgroep na afgang in Sittard

Stam ziet gedrevenheid in spelersgroep na afgang in Sittard

14 oktober 2019 – Jaap Stam is blij met de reactie die zijn spelersgroep heeft gegeven na de ontluisterende 4-2 nederlaag bij Fortuna Sittard. Door de afgang ging Feyenoord met een enorme kater de interlandeperiode in. Desondanks hebben de Rotterdammers een goede trainingsweek achter de rug, vertelt Stam aan Feyenoord TV.Door de afwezigheid van enkele (jeugd)internationals trainde Feyenoord de afgelopen week niet met een complete selectie. "Als je naar de koppies kijkt binnen de selectie en hoe die na afgelopen week op staan, dan zie je dat iedereen enorm gedreven is en heel graag wil. Wat dat betreft hou ik er een goed gevoel aan over. De komende dagen is het afwachten hoe jongens terugkomen vanuit het nationale elftal. Iedereen is ermee bezig dat we meer moeten brengen dan we in bepaalde fases hebben gedaan", aldus Stam.

Feyenoord hervat komend weekend de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, dat na negen wedstrijden één punt meer heeft. "We willen allemaal het niveau van Twente en Porto handhaven, maar we hebben gezien dat we ook in een dip kunnen komen. Het resultaat tegen Fortuna was natuurlijk heel teleurstellend. Individueel en in duo's maakten we verkeerde keuzes."

Jørgensen
Nicolai Jørgensen, die door blessureleed nog maar weinig aan de bak is gekomen dit seizoen, maakte tegen Fortuna Sittard als invaller zijn rentree en lijkt te mogen rekenen op meer speeltijd. "Hij is een stuk dichterbij dan hij was. Tegen Fortuna kwam hij erin en deed hij het prima, als je kijkt wat hij persoonlijk bracht. Hij wordt elke dag sterker, blijft hard trainen en voelt zich fit."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019