Domper voor PSG: Neymar vier weken uit de roulatie

14 oktober 2019, 18:36

Neymar komt voorlopig niet in actie voor Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller heeft gedurende de interlandperiode een hamstringblessure opgelopen, waardoor hij ongeveer vier weken uit de roulatie is. Dat meldt de Franse club maandagavond.

Tijdens het vriendschappelijke duel tussen Brazilië en Nigeria (1-1) raakte Neymar geblesseerd. De vedette van PSG liep de blessure al vroeg in de wedstrijd op. Uit een MRI-scan is gebleken dat de kwetsuur zo ernstig is dat Neymar in elk geval een aantal weken niet inzetbaar. Over acht dagen wordt de Braziliaan opnieuw onderzocht.

Neymar maakte medio september zijn rentree bij PSG nadat hij door een enkelblessure de opening van het seizoen miste. Met drie winnende doelpunten in vijf wedstrijden was de Braziliaan direct belangrijk voor zijn club. De Parijzenaars zullen het de komende tijd echter weer moeten stellen zonder Neymar. Kylian Mbappé, die zich door een dijbeenblessures afmeldde bij het Franse elftal, lijkt daarentegen snel weer inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen