Ajax per trein naar Lille: "We willen het goede voorbeeld geven"

14 oktober 2019, 17:05

Ajax laat het vliegtuig staan als het eind november de Champions League-uitwedstrijd tegen Lille speelt. De Amsterdammers zullen per trein afreizen naar de Franse bestemming, maakt vervoerder NS bekend. Na de loting nam Ajax het initiatief om met de NS te kijken naar de mogelijkheid om met de trein naar Lille af te reizen.

"We leven in een klimaatbewuste tijd en wij willen als club graag een goed voorbeeld geven", laat Ajax-directeur Edwin van der Sar weten. "Lille leent zich qua ligging uitstekend voor een treinreis, vandaar dat wij met dit idee bij de NS hebben aangeklopt. Voor Erik ten Hag en zijn mannen lijkt dit ons een efficiëntere en minder vermoeiende reis. Want de prestatie die Ajax in Lille moet leveren staat natuurlijk voorop."

Voordat Ajax naar Lille afreist, spelen de Amsterdammers in de Champions League nog tweemaal tegen Chelsea. Op woensdag 23 oktober staat de thuiswedstrijd op het programma, op dinsdag 5 november nemen de teams het op Stamford Bridge tegen elkaar op. Ajax staat er met zes punten uitstekend voor na twee groepswedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen