Feyenoorders leiden Oranje O19 naar winst kwalificatiegroep

14 oktober 2019, 16:51   Bijgewerkt: 14 oktober 2019, 17:08

Oranje Onder-19 heeft maandag ook zijn derde wedstrijd in de eerste EK-kwalificatieronde gewonnen. Het team van bondscoach Maarten Stekelenburg boekte een zakelijke 2-0 zege op de leeftijdsgenoten van Israël. De Oranje-talenten wonnen ook de eerste twee kwalificatiewedstrijden en zijn daardoor zo goed als zeker van een plek in pot 1 bij de loting voor de Eliteronde.

Na overtuigende overwinningen op Moldavië (5-0) en Letland (8-2) stond voor de Oranje Onder-19 een wedstrijd op het programma tegen Israël, dat in twee wedstrijden vier punten had veroverd. De ploeg van Stekelenburg gaf nauwelijks kansen en sloeg zelf twee keer toe via Feyenoord-talenten Marouan Azarkan en Wouter Burger.

Door de overwinning op Israël is Oranje Onder-19 als eerste geëindigd in zijn EK-kwalificatiepoule. Op dinsdag 3 december vindt de loting voor de Eliteronde plaats, waar de eerste tickets voor het EK in 2020 worden verdeeld.

Opstelling Oranje: Bakker; Van Rooij, Van den Berg, Hendriks, Gullit; Llansana (Burger), Pherai (Zirkzee), Goudmijn (Gravenberch), Azarkan (Summerville), Besuijen (Redan), Van der Heide

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen