Overmars geeft Müller optie: "Hij is altijd welkom bij Ajax"

14 oktober 2019, 16:24   Bijgewerkt: 14 oktober 2019, 19:46

Thomas Müller maakt een moeilijke periode door in zijn loopbaan. De dertigjarige aanvaller wordt niet meer opgeroepen voor het Duitse elftal en speelde dit seizoen nog geen volledige wedstrijd voor Bayern München. Mocht de situatie bij Der Rekordmeister niet veranderen, dan overweegt hij de club te verlaten. Bij Ajax is de honderdvoudig Duits international welkom, laat directeur voetbalzaken Marc Overmars weten.

Müller liet onlangs zijn ongenoegen blijken over zijn situatie bij Bayern München, waar trainer Niko Kovac voor andere spelers kiest. De middenvelder annex aanvaller speelt al sinds 2000 voor de Duitse grootmacht, maar zoekt zijn heil binnenkort mogelijk ergens anders. "Müller is voor mij het DNA van Bayern", aldus Overmars tegenover Sportbuzzer. "Hij mag me bellen, hij is altijd welkom bij Ajax."

Mede door de komst van Coutinho zit Müller meer op de bank dan hem lief is. Verdeeld over de laatste vijf wedstrijden speelde de Duitser slechts 67 minuten. "Als de staf alleen een rol als invaller voor mij ziet weggelegd, dan moet ik serieus nadenken over mijn toekomst. Voor die rol ben ik te ambitieus", zei hij tegen Kicker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen