Bondscoach Chili bevestigt zware enkelblessure Sanchéz

14 oktober 2019, 15:58

Alexis Sanchez is de komende twee tot drie maanden niet inzetbaar voor Internazionale en Chili. De aanvaller liep in het oefenduel met Colombia een zware blessure op aan zijn enkel, bondscoach Reinaldo Rueda heeft de blessure nu bevestigd.

Sanchéz moest in het oefenduel tegen Colombia vijf minuten voor tijd naar de kant met een op het oog zware blessure. Rueda betreurt de blessure van de Chileen, mede omdat de aanvaller er net lekker in kwam bij zijn nieuwe club Internazionale. In zijn laatste twee wedstrijden was Sanchéz goed voor een goal en een assist. "Hij moet misschien wel onder het mes. Dat moet zijn club bepalen. We moeten hem zeker twee tot drie maanden missen en dat is erg jammer, want hij begon juist lekker te spelen bij Internazionale", zei de Colombiaanse bondscoach van Chili tegenover Chileense media. 

De Chileense aanvaller, die dit seizoen gehuurd wordt van Manchester United, zal bij Internazionale verder onderzocht worden. Pas dan zal de exacte schade aan zijn enkelbanden vast worden gesteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen