Memphis en Tete krijgen Rudi Garcia als trainer bij Lyon

14 oktober 2019, 15:34

Olympique Lyon is maandag met een officieel communiqué naar buiten getreden. De dolende Franse topclub bevestigt via de eigen kanalen dat Rudi Garcia is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 55-jarige coach heeft voor twee jaar getekend.

Lyon was op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nadat Sylvinho vorige week werd ontslagen. Die coach werd verantwoordelijk gehouden voor de slechte competitiestart van Lyon. De Franse ploeg staat veertiende met slechts negen punten uit negen duels. Het is nu aan Garcia om het team met Memphis Depay en Kenny Tete uit het slop te trekken.

De trainer beschikt over genoeg ervaring, aangezien hij al sinds 1994 als hoofdtrainer werkt. Eerder stond hij voor de groep bij onder meer AS Roma, Lille en Olympique Marseille. Bij laatstgenoemde club werkt hij in mei van dit jaar ontslagen, maar nu krijgt hij dus een nieuwe kans in de Ligue 1. Bij Lyon was ook Laurent Blanc in beeld, maar de voormalig bondscoach van Frankrijk had geen trek in een dienstverband in het Parc Olympique Lyonnais.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen