Wit-Rusland trots: "Oranje één van de beste teams"

14 oktober 2019, 09:57

Het was voor Wit-Rusland een zeer prettige ervaring dat het er in slaagde om zondag lang in de wedstrijd tegen blijven tegen Nederland. De voetbaldwerg verloor met 2-1 en streed tot het laatste fluitsignaal voor een punt. Dat maakt bondscoach Mikhail Markhel trots.

"Dit was een goede ervaring voor ons, zo'n wedstrijd tegen zulke goede spelers. Ik denk dat de jongens geslaagd zijn voor hun examen", sprak hij na afloop in Wit-Russische media. "Als iemand zegt dat Nederland op halve kracht speelde, is dat een misvatting. We deden fysiek niet voor Nederland onder en we bleven tot het einde vasthouden aan onze tactiek. De tweede helft hebben we laten zien dat we op het goede spoor zitten."

Wit-Rusland staat in Groep C met vier punten voorlaatste, maar Markhel is wel trots op zijn team. "Er zijn nederlagen die meer kracht kosten dan een overwinning. Het is belangrijk voor me om te zien dat het team niet heeft opgegeven en is blijven knokken. Met een beetje meer geluk hadden we gelijk kunnen spelen tegen een van de beste teams ter wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen