Kluivert: "Ik lees zelfs dat De Ligt te vroeg is weggegaan, kom op"

14 oktober 2019, 09:20

De stap naar het buitenland is Justin Kluivert ondanks wat aanpassingsproblemen uitstekend bevallen. De aanvaller heeft inmiddels een basisspeler bij AS Roma en wil via die club naar het EK.

Dat de twintigjarige aanvaller tijd nodig had om zich aan te passen in Italië, vindt hij niet gek. "Ik lees nu af en toe zelfs dat Matthijs (de Ligt, red.) te vroeg is weggegaan, kom op", zegt Kluivert tegen De Telegraaf. "Als jonge jongen moet je ook gewoon wennen aan een nieuwe situatie, een nieuw team. Niet alles klopt binnen een week. Zo werkt het niet. Er is geen te vroeg of te laat. Dat je moet wennen, heb ik nu zelf meegemaakt."

Door een blessure van Steven Bergwijn zat Kluivert vorige maand bij Oranje, maar deze keer moest hij zich melden bij Jong Oranje. Hij hoopt zich snel terug te knokken. "De bondscoach heeft heel veel keuze, maar ik zit te azen op m'n plekkie, ja", zegt Kluivert. "Ik moet er nog wat extra's bovenop gooien met meer goals en assists. Zorgen dat de bondscoach niet om me heen kan. Die leeuw op m'n borst, dat is belangrijk. Daar doe ik het allemaal voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen