Wales-bondscoach Giggs: "Kan een heel belangrijk punt zijn"

Wales-bondscoach Giggs: "Kan een heel belangrijk punt zijn"

14 oktober 2019 – Wales speelde zondagavond in Groep E met 1-1 gelijk tegen koploper Kroatië. Bondscoach Ryan Giggs was erg tevreden met het vertoonde spel van zijn ploeg en kan leven met een puntje. Wales staat nu vierde in Groep E en doet nog volop mee om een plek bij de eerste twee. 

"Ik ben erg tevreden met het vertoonde spel. We toonden karakter na de achterstand tegen een hele sterke ploeg", sprak Giggs na afloop op de persconferentie. Wales staat vierde in Groep G achter Slowakije, Hongarije en Kroatië, maar de ploeg van Giggs speelde wel een wedstrijd minder dan de twee laatstgenoemde landen. "We moeten de volgende twee wedstrijden winnen, maar dit punt kan dan heel belangrijk zijn."

Na afloop ging het ook over Wales-speler Daniel James. De buitenspeler van Manchester United ging na een botsing met een Kroaat naar de grond en leek even buiten westen, enkele minuten later kon hij echter gewoon weer doorspelen en leek er niks aan de hand. "James ging neer en hij bleef even liggen, dat was een stukje acteren", besloot de oud-speler van Manchester United met een knipoog. 

gerelateerd