Inter vermoedelijk lang zonder Alexis, Ramsey afwezig bij Wales

13 oktober 2019, 22:09

Internazionale heeft slecht nieuws gekregen over Alexis Sánchez: de dertigjarige aanvaller viel in het duel met Colombia namens Chili uit met een enkelblessure. De schade aan zijn enkelbanden lijkt niet mee te vallen en gevreesd wordt dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie kan komen voor de Serie A-club.

Dat zou slecht nieuws zijn voor Inter, dat de aanvaller dit seizoen huurt van Manchester United. Lang ging het goed in de doelpuntloze wedstrijd tegen Colombia voor Sánchez, maar twee minuten voor tijd raakte hij geblesseerd aan zijn linkerenkel en moest hij zich laten vervangen. De precieze ernst moet nog wel worden vastgesteld door de medische staf in Milaan.

Ramsey out

Ook de nummer één van Italië, Juventus, kreeg blessurenieuws te horen zondag: Aaron Ramsey moest het EK-kwalificatieduel met Kroatië laten schieten. Eerder was hij ook al niet fit genoeg om te spelen tegen Slowakije, waardoor hij duidelijk niet fit is. Wat precies de blessure en de ernst daarvan is, heeft de bond van Wales niet gecommuniceerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen