Wijnaldum: "Wij kunnen veel beter dan dit, we blijven kritisch"

13 oktober 2019, 22:01

Georginio Wijnaldum kende zelf een zeer positieve avond met Oranje door beide treffers voor zijn rekening te nemen in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Wit-Rusland. De middenvelder van Liverpool is blij met de 'moeizame overwinning', maar blijft kritisch op zijn ploeg.

"Het was een moeilijke avond, maar het is een goed resultaat om verder mee te gaan", zei hij tegen de NOS.  "We kunnen veel beter, dat hebben we ook laten zien. We waren vandaag niet vast in het positiespel. Verloren makkelijk de bal, waardoor zij makkelijk eruit konden komen met counters. In de tweede helft dachten we er te makkelijk over, waardoor zij terug konden komen. Het is frustrerend als je een goal tegen krijgt. Ik denk dat er sprake van gemakzucht was", analyseerde de doelpuntenmaker.

Ondanks het mindere spel was de middenvelder erg blij met de drie punten, omdat Oranje nu wel heel dichtbij kwalificatie voor het EK is. Hij blijft echter ook kritisch naar zijn ploeg. "We zijn heel blij met de drie punten. Maar we blijven kritisch, want we geven hun een kans om terug in de wedstrijd te komen. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou worden, ik kijk alleen maar positief vooruit. We willen beter worden, dus we moeten ook kritisch blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen