Tagliafico-loos Argentinië haalt flink uit in oefenduel met Ecuador

13 oktober 2019, 18:02   Bijgewerkt: 13 oktober 2019, 18:24

Argentinië heeft zondagmiddag een eenvoudige zege geboekt op bezoek bij Ecuador in een vriendschappelijke wedstrijd. Zonder Lionel Messi (geschorst) en Ajacied Nicolas Tagliafico (negentig minuten op de bank) stond het na ruim een half uur al 0-3 Elche, waarna de score in de tweede helft nog werd opgevoerd door de Argentijnen: 1-6.

Met onder andere Lautaro Martínez en Lucas Ocampos in de basis begon Argentinië voortvarend aan het duel: uit een hoekschop van Marcos Acuna knikte hij knap binnen. Door een eigen doelpunt van Jhon Espinoza en penalty van Leandro Paredes was het duel na goed een half uur al gespeeld.

Ecuador, waar voormalig Willem II-back Diego Palacios na ruim een uur inviel, deed na de pauze via Ángel Mena nog wel wat terug, maar via Germán Pezzella, Nicolás Domínguez en Ocampos liep de score alsnog flink op in het tweede bedrijf. Paulo Dybala viel in en kwam als aangever van de vierde Argentijnse goal nog op papier. Tagliafico zag het allemaal vanaf de bank aan: de vice-captain van Argentinië kreeg rust van Lionel Scaloni.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen