Excelsior klopt Dordrecht, vierde remise op rij voor GAE

13 oktober 2019, 16:33

Het ging moeilijker dan verwacht, maar Excelsior heeft zondag afgerekend met FC Dordrecht in de Eerste Divisie. De Rotterdammers wonnen met 3-2 van de hekkensluiter en herstelden zich daarmee enigszins van de 4-0 nederlaag tegen SC Cambuur van vorige week.

Excelsior - FC Dordrecht 3-2

Excelsior was ondanks het verlies in Leeuwarden de favoriet voor deze wedstrijd, maar begon niet goed. Anass Achahbar zorgde na een klein halfuur voor de verrassende 0-1 voor Dordrecht. Excelsior moest daar even van herstellen, maar beet na de pauze aan de hand van Rai Vloet van zich af. De spits scoorde twee keer en gaf bovendien de assist bij de 2-1 van Steijn Meijer. Excelsior had daardoor de 3-1 voorsprong te pakken en gaf het niet meer weg. Een rake rebound van Quincy Hogesteger zorgde echter nog wel voor de 3-2 in de slotfase. Excelsior komt door de winst in punten gelijk met nummer drie De Graafschap, terwijl Dordrecht door de derde nederlaag op rij laatste blijft.

Almere City - Go Ahead Eagles 1-1

Het wil Go Ahead Eagles maar niet lukken om te winnen. Zondag speelde het team van Jack de Gier voor de vierde keer op rij gelijk in de Eerste Divisie. De ploeg uit Deventer sloot het duel met tien man af door een rode kaart van Mael Corboz kort na rust. Shayon Harrison zette Almere kort daarna op voorsprong, maar via Richard van der Venne kwam Eagles toch langszij: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen