Brazilië wint opnieuw niet en verliest Neymar met blessure

13 oktober 2019, 15:57

Brazilië heeft zondagmiddag opnieuw niet kunnen overtuigen in een oefeninterland. In de laatste drie vriendschappelijke duels won de ploeg van Tite al niet en ook tegen Nigeria werd er niet gewonnen. Dankzij een intikker van Casemiro werd er nog wel een punt gepakt in Het Nationaal Stadion in Singapoere: 1-1. Het uitvallen van Neymar was overigens misschien nog wel een grotere smet op de remise dan het resultaat op zichzelf.

Casemiro werkte direct na de pauze een rebound binnen uit een vrije trap en had met een kopbal ook nog de winnende op het hoofd, maar die inzet raakte de paal. Bij de Brazilianen viel Neymar geblesseerd uit na twaalf minuten met hamstringklachten en werd vervangen door Philippe Coutinho. Verder kwamen er met Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Arthur, Dani Alves en Thiago Silva genoeg grote namen in actie bij Brazilië, maar gewonnen werd er wederom niet.

Dat lukte eerder tegen Senegal (1-1), Peru (0-1) en Colombia (2-2) ook al niet, waarmee De Goddelijke Kanaries – bij wie Ajacied David Neres geen plek in de selectie had gekregen – niet in grootse vorm verkeert na de Copa América-winst. Heel veel zorgen geeft het Tite vermoedelijk nog niet, aangezien het allen slechts oefenduels betroffen.

Lees ook: Pechvogel Neymar wordt weer geteisterd door blessureleed

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen