Koeman wil een kerel van De Jong maken: "Zoiets zei hij al"

13 oktober 2019, 10:13

Van excuses wil Ronald Koeman niets weten bij het Nederlands elftal. Frenkie de Jong liet zich deze week ontvallen dat hij zijn schema de afgelopen periode pittig vond, maar kon daarmee op weinig begrip rekenen van de bondscoach.

Dat het drukke tijden zijn voor De Jong, is een understatement. "Je speelt met Barça zondagavond om negen uur uur. Voordat je thuis bent en slaapt is het twee uur. Dan moet je om zeven uur het vliegtuig pakken zodat ik op tijd om één uur in Zeist kan zijn. Misschien dat we volgende keer wat meer rust krijgen", zei De Jong tegen de NOS.

Die teksten heeft Koeman ook gehoord, maar hij liet zich bij bovengenoemd medium onthullen dat de middenvelder daar een kerel van wordt. "Ja, zoiets vertelde hij mij ook al", reageert De Jong. "Het maakt me ook niet zoveel uit." Met Oranje speelt De Jong zondagavond tegen Wit-Rusland. Hij hoopt op een betere wedstrijd dan tegen Noord-Ierland (3-1). "Ik denk dat we over het algemeen wel leuke wedstrijden op de mat leggen, dus laten we hopen dat dat zondag ook zo is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen