Van 't Schip erkent meerdere: "Italië outsider voor EK-winst"

13 oktober 2019, 09:52

Het Griekenland van John van 't Schip hield zaterdag lang stand tegen Italië, maar moest uiteindelijk wel het hoofd buigen: 2-0. De Nederlandse coach is niet ontevreden over wat zijn team heeft laten zien en zag dat de Italianen simpelweg een maatje te groot waren.

"Ik moet Italië feliciteren met de winst en de EK-kwalificatie", zei de Nederlander na de wedstrijd. "We begonnen goed aan de wedstrijd en speelden gedisciplineerd, waardoor we weinig ruimte weggaven. In de tweede helft was het een ander verhaal. Zij zetten veel druk op onze spelers en dat was lastig. We wisten dat we gevaarlijk konden worden in de counter, maar na de 2-0 was het moeilijk om nog terug te komen."

De Italianen boekten tegen Griekenland hun zevende zege uit zeven duels, waarmee plaatsing voor het EK een zekerheid is. De Grieken staan voorlaatste in de groep. Van 't Schip denkt dat Italië hoge ogen kan gooien op het EK. "Ze hebben geweldige verdedigers, goede middenvelders en getalenteerde aanvallers. Ik zie ze als een outsider voor het EK, misschien zelfs wel als een favoriet. Ik zou niet weten waarom ze het EK niet zouden kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen