'Van de Beek doet tegen Wit-Rusland intrede in basiself'

13 oktober 2019, 08:51

De kans is groot dat Ronald Koeman zondagavond tegen Wit-Rusland wel voor Donny van de Beek gaat kiezen. Afgelopen donderdag tegen Noord-Ierland koos de bondscoach nog voor Marten de Roon op het middenveld, maar die wordt nu door Van de Beek uit het elftal gewerkt.

Dat voorspelt De Telegraaf. De verwachting is dat Wit-Rusland zich terug zal trekken op eigen helft, waardoor Van de Beek aan de bal meer zou kunnen brengen dan concurrent De Roon. Verder zal Donyell Malen ook in de basis staan. Hij is de logische vervanger van de door een blessure afgehaakte Memphis Depay.

Volgens het dagblad voert Koeman mogelijk nog een derde wijziging door. Denzel Dumfries, die absoluut niet in beste doen is, wordt mogelijk vervangen door Joël Veltman. De verdediger presteert goed bij Ajax en mag het nu ook in Oranje laten zien. Veltman stond onlangs ook tegen Estland al in de basiself.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Veltman/Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; Van de Beek, Wijnaldum, De Jong; Bergwijn, Malen, Babel

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen